Pagina's

woensdag 20 mei 2009

De 20, something special

Voor de buren, die 25 jaar getrouwd waren vorige week, heb ik een etagére omgetoverd tot een scraptaart! Het was erg makkelijk de onderdelen uit elkaar te halen, slechts 1 moertje onderop losmaken en alles was er zo makkelijk af te halen.
Ik heb wel eerst karton op de plateaus gelegd, aangezien er schroefjes uitstaken van de randjes. Daarna aan het plakken geslagen en vervolgens versierd.


Het zijn de nrs. 4, 5 en 6 van De 20.





De 20 nr 3a, 3b, 3c en 3d

Heb even een paar kaartjes gemaakt, 4 samen is weer 1 van de 20 minder!




dinsdag 12 mei 2009

Dit is echt simpel maar gaaf!!!

Via een forum waar ik nog maar net lid ben (Channie&co) kwam ik deze link tegen, echt geweldig simpel maar oh zo leuk!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9hpqpeljWd4

maandag 11 mei 2009

UITDAGING

Jaja,

Ik ga een uitdaging aan op de ruilbeurs (groep voor scrappen op internet, soort forum).
Ik moet eerst 20 nieuwe lo's maken (of iets anders wat in overeenstemming is met de grootte van een lo) voordat ik nieuwe spulletjes mag kopen voor het scrappen.

Nu is dat voor mij een hele opgave, vooral als ik thuis ben en niet hoef te werken vind ik het namelijk heerlijk via internet koopjes op te speuren. Dat mag dus nu even niet.

Mijn eersten zijn inmiddels af. Op naar de 20 dus!

Groetjes
Marleen

Nr 1 en 2:

zondag 3 mei 2009

Long time ago

Zo, dat is alweer een tijd geleden dat ik hier voor het laatst wat op heb gezet. Daar moet ik dus maar even verandering in brengen dacht ik zo.

Ik ben weer bezig geweest met mijn vakantiefoto's. Ik denk dat ik ongeveer op de helft zit nu. 1 Album is vol, de andere is al gekocht voor de rest.
Hopelijk past het allemaal in 2 albums.

Ik heb overigens een nieuwe uitdaging. Vanaf morgen doe ik mee met de 20. Dat houdt in dat ik geen nieuwe spullen voor het scrappen mag kopen, voordat ik 20 nieuwe lo's heb gemaakt. Een hele grote uitdaging voor mij denk ik, want ik ben gek op kopen.
Ik moet dus morgen ook maar gelijk aan het scrappen.
Nu scheelt het wel dat ik nog een week vakantie heb en dat ik voor een aantal bruiloften en verjaardagen nog het een en ander op een verlanglijstje heb staan. Er is dus werk aan de winkel!

Over winkel gesproken..... Sinds een paar weken werk ik niet meer op zaterdag achter de kassa bij Super de Boer. Heerlijk is het.... Lekker de weekenden samen met Dennis. Ik werk er nog wel, maar ik heb nu ook een veel leukere baan. Ik ben de rechterhand van John, onze bedrijfsleider. Ik verzin acties en help met de organisatie. Echt hartstikke leuk! En het grootste voordeel: ik kan het doen wanneer het mij uitkomt en ik kan het ook nog eens thuis doen!

Binnenkort vast wel meer hierover.

Eerst hieronder maar een aantal lo's die ik van de week gemaakt heb.

Groeten
Marleen